Прочитај ми чланак

БОН ЗА ГОРИВО: Уносан бизнис преко напредњака

0

12977083_590210414477528_8921265822108885455_o

На пумпама у околини Сомбора појавио се специјални поклон ваучер са логом Српске напредне странке са којим можете остварити попуст на куповину горива, уља и ауто-козметике!

Ови ваучери могу се искористити на бензинској пумпи „Церена“ у Чонопљи и Бачком Моноштору, а како „Ало!“ сазнаје реч је о маркетиншком трику сувласника фирме Живојина Шарчанског, који на тај начин повећава промет на пумпама, а са друге стране жели да добије и поене код напредњака.

 
Специјални поклон ваучер може се искористити само на поменуте две пумпе, мора имати печат, важи до првог јуна 2016. године и може се искористити само једном. Запослени на пумпи нису дали конкретан одговор зашто тај попуст важи само за њихове пумпе, а притом ваучер се појавио у јеку предизборне кампање, већ су рекли да су добили такве инструкције од свог менаџмента. Будући да је реч о ваучеру СНС-а, питали смо их да ли је неопходно да се буде и њихов члан како би попуст био одобрен, одговорили су:
– Сви грађани могу да искористе попуст, без обзира да ли су симпатизери неке странке или их политика не занима.

Шарчански је за портал „инсајдер.нет“ потврдио да је бон аутентичан. Каже да су његови мотиви патриотски, да му је жеља да помогне грађанима Сомбора, али и СНС-у. Тврди да не очекује ништа заузврат, нити му је обећана нека контрауслуга. Истиче да није члан СНС-а, али јесте симпатизер.

Извор: Ало