Прочитај ми чланак

„Бомбе 1999. падале по Србији, а Вучић улазио у стан од 117м2“

0

"Поводом данашњег лицемерног полагања венаца на споменик јунака са Кошара, Странка слободе и правде (ССП) подсећа: Док су 1999. падале бомбе по Србији, док су његови вршњаци били мобилисани, док су гинули јунаци на Кошарама, голобради Александар Вучић кућио се у државном стану од 117,48м2 у "Црвенкапи" на Новом Београду, у тада најелитнијем и најскупљем стамбеном насељу. Има ли нешто неморалније?", наводи се у саопштењу Странке слободе и правде.

У саопштењу ССП, чију садржину преносимо у целости, даље се наводи:

FOTO: SSP

„Било је то црно-црвено време Србије, време крви и мрака у свим сферама живота. На власти су били Социјалистичка партија Србије (СПС), Српска радикална странка (СРС) и Југословенска левица (ЈУЛ). Србија је била под ногама Слободана Милошевића, Војислава Шешеља, Мирјане Марковић и, наравно, Александра Вучића.

Странка слободе и правде (ССП) истиче да се никада не сме заборавити истина и да ће се генерација са пијететом сећати јунака са Кошара, али да никада неће и не сме заборавити ко их је гурнуо у погибију, а да се Вучић тада усељавао у огроман државни стан, док су ти јунаци гинули за Србију“, закључује се у саопштењу Странке слободе и правде.