Прочитај ми чланак

БОЛЕСТ И КУКАВИЧЛУК? Режимски медији: Вучића ће да убију на протесту испред РТС!

0

Протест испред Радаио телевизије Србије који је заказан за 19 и 30 поводом гостовања Александра Вучића у емисији "Упитник", режимски медији су искористили да би у току дана најавили да ће на овом скупу у организацији "1 од 5 милиона", лидер СНС бити нападнут, па чак и убијен!

Да ли је у питању кукавичлук због суочавања са грађанима и одлука Вучића да се вечерас не појави на РТС или је у питању болесна пропаганда за примитивне, остаје да се види, али у сваком случају, грађани ће се вечерас окупити у Таковској улици.


„НЕК РЕАГУЈУ НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ! Оперативни подаци указују на то да се вечерас спрема напад на Вучића!“ – пише режимски портал „Србија данас“ и преноси речи Горана Весића, који је забринут за Вучићеву безбедснот.

„ОТКРИВАМО СТРАШАН СЦЕНАРИО ЂИЛАСОВАЦА! После састанака са Палмером спремају линч Вучића испред РТС!“ – преноси понос српског новинарства – лист „Информер“.

– Колика је ова Вучић кукавица – то у животу нисам видео! Измислио је покушај атентата који му се спрема вечерас испред РТС само да не би дошао у Упитник уживо и да би имао изговор што је побегао од студената и грађана који хоће да га приупитају пар ствари – рекао је Бошко Обрадовић, лидер Двери.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!