Прочитај ми чланак

„Битанга из Чипуљића обећала Ескобару гашење РС, ево шта издајника чега у Москви“

0

Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, најавио је да се Александар Вучић неће добро провести крајем месеца у Москви, када га чека сусрет с председником Русије Владимиром Путином.

– Браћа Руси подржавају српски народ у Српској, док битанга из Чипуљића, издајник Вучић, подржава Шмита, Ескобара и гашење Републике Српске. Издао Космет, па би да Србију са српским непријатељима сведе на београдски пашалук.


Издајник Вучић обећао Ескобару и мама Ангели активну подршку у рушењу Додика и стварању унитарне Босне. Путин чврсто и доследно подржава српски народ и опстанак Српске. Шта ли битангу из Чипуљића чека у Москви – навео је Ђорђевић и истакао вест да је амбасада Русије у БиХ изјавила да би Москва подржала независност РС.

Лидер Ослобођења је на „Твитеру“ прокоментарисао и ангжаовање Ричарда Гренела од стране Вучићевог режима.

– Нема тројке без Вучића, Брнабе и Гренела. Припреме за Еуро прајд 2022. у Беграду су у току, вежба се на више локација. Ако Гренелу нешто зафали ту је и министар Мали! Дош’о по свој део, што у кешу, што у натури. Ако кеша нема ти Малог потури – сликовито је објаснио Ђорђевић.