Прочитај ми чланак

Битанга из Чипуљића чекао утакмицу Србије са Бразилом да изрежира нову издају КиМ!

0

Издајник Вучић је после пренемагања и фолирања, наравно, испунио све оно што је већ потписао Бриселским споразумом и ставио још један камен у темеље независности тзв Косова. Јер, важно је остати на власти и наставити пљачку и понижење Србије. Мало је доживотна!

Овако на нову косметску издају од стране битанге из Чипуљића реагује Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и објашњава зашто је Вучић баш синоћ и данас одлучио да изрежира ову представу.

– Окупатор је на молбу издајника Вучића објаву о престанку штамања српских таблица на тзв. Косову померио за данас јер утакмица са Бразилом је тема, а не издаја Космета!

Натерао је Србе да узимају тзв. косовска документа, признао документа тзв. Косова и завршно више неће издавати српске регистарске таблице.

Тако је председник Србије у стилу Луја XВИ, држава то сам ја, својевољно мимо важећег Устава и закона укинуо српске регистарске таблице на Косову и Метохији чиме је по ко зна који пут прекршио Устав Републике Србије.

Мало је доживотна, издајниче Вучићу – поручује Ђорђевић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!