Биљана поклања Борку стан, шта кажу нотари? (ВИДЕО)

0

Секретарка МУП-а Биљана Поповић Ивковић истакла је да ће поклонити стан потпредседнику Странке Слободе и правде Борку Стефановићу уколико докаже да га има. Након што су његове речи потврђене, Стефановић је заједно са председником општине Стари град Марком Бастаћем отишао код нотара како би се распитао око "даљих формалности" поводом "поклона".

Након што је заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић изнео податак да је државна секретарка МУП-а Биљана Ивковић Поповић незаконито стекла имовину, дошло се и до података из Катастра непокретности, који је ажуриран 22. јануара ове године, у којем се види да је Ивковић Поповић власница стана на општини Савски венац. Пре тога, направила је брачни уговор како би у случају развода стан од 211 квадрата који је купила, остао само њој.

Пошто је доказано да ипак има стан, Стефановић је у перформансу са Бастаћем отишао код нотара како би се распитао „о процесу преношења“ на његово име, онако како је Поповић Ивковић обећала.

За то му је, међутим, потребно „само“ 11.000 евра, а Стефановић је након тога имао занимљив предлог за секретарку МУП-а.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!