Прочитај ми чланак

БЕЗОБРАЗНА КОЛИКО ТЕШКА Дарија: На Медицинском нису уведени ковид пасоши него…

0

Поводом увођења ковид пасоша од 1. октобра као услов да студенти кроче у зграду, у понедељак је заказан протест испред овог факултета, који ће преносити Србин.инфо.

Foto:ministrastvo za rad i zapošljavanje

 

Одушевљена што јој је рођени брат (муж министарке Неле Кубуровић која је увела нотаре и извршитеље у српско правосуђе) опет добио неколико милиона евра из буџета на још једном тендеру, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да није тачна информација да се на Медицинском факултету у Београду од студената траже ковид пропуснице, већ само потврда о томе да нису заражени корона вирусом (што је управо дефиниција ковид пропусница).

„Медицински факултет није увео ковид сертификате већ само пре уласка у клинику треба да се достави потврда да студент није носилац инфекције, тј. потврда о вакцинацији, о прележаној болести, или да је студент негативан на вирус (исто што се налази у ковид пропусницама). Дакле нема никаквих ковид пропусница већ само провере“, слагала је за РТС Кисић Тепавчевић, која прима плату од народа и као члан Кризног штава за сузбијање корона вируса.

Лепа Брена из Фоче (како је зову Твитераши) поновила је своју уобичајену мантру да је вакцина једини спас и да вакцинисани ако се разболе, имају само благу клиничку слику.