Прочитај ми чланак

„Без обзира на отимање члана из Б.Паланке, СНС нас неће натерати да прихватимо…“

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) откад се изјаснио да је против предаје Косова и Метохије уз помоћ француско - немачког споразума, на мети је владајуће странке, а најсвежији пример је председник ОО ПОКС из Бачке Паланке, Стево Карановић.

Јуришници СНС, који злоупотребљавају читав државни апарат да би притисцима, уценама, претњама, разним непристојним понудама, натерали наше чланове да напусте странку, успели су само једнога да сломе, иако имамо 121 председника одбора широм Србије. Сматрам то великим њиховим неуспехом, обзиром да прете отказима члановима који раде у јавном сектору, затварају им уз помоћ инспекција локале и занатске радње и врше притиске друге врсте" – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Шта год покушавали, напредњаци морају да схвате да неће успети да нас натерају на капитулацију и прихватање споразума који је дубоко штетан по српски национални интерес, не само на Косову и
Метохији, него у целини. Идеју обнове Краљевине Србије нису успели да искорене ни Титови комунисти за седамдесет година упорног прогона монархиста, па неће ни напредњаци Александра Вучића- додао је Михаиловић.