Прочитај ми чланак

БЕЗ БЛАМА Момировић: Вучић је као краљ Александар и књаз Милош

0

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић изјавио је данас да је у политику ушао само због председника Александра Вучића и да је за све пројекте у Србији заслужан Вучић.

„Ја сам у политику ушао само због преседника, иако и овој земљи дугујем много, пре њега нисам видео ту преданост, таленат и прилику да се нешто уради. Ја њега видим као политичара формата краља Александра или кнеза Милоша“, рекао је Момировић на телевизији Хепи.

FOTO: Printscreen

Момировић је рекао да се тренутно ради на изградњи 12 аутопутева и да зато има много проблема, те да је било „лако градити аутопутеве 2012. кад се није ни градило“.

На питање да ли је нешто мењао у раду миинистарства које је недавно преузео, Момировић је рекао да су и он и Зорана Михајловић „део система на чијем је челу председник“ и да је за све пројекте заслужан он (Вучић) и фискална консолидација коју је остварио.

Јавности је поручио да треба да прати како се увећава капитал јавних функцинера, да он за сада нема шта да крије, али да у будућности треба и његову имовину контролисати.

Према речима Момировића пре 2012. године један број политичара енормно се обогатио, а како је додао сада зна много политичара који нису увећали своју имовину и желе да помогну.