Прочитај ми чланак

Београд: Потаманиће народ на СНС скупу – морају и ПЦР позитивни да дођу

0

Како Србин.инфо сазнаје од самих радника у Врању, у том граду сви запослени у државним предузећима, без обзира да ли су чланови СНС или нису, и без обзира да ли имају позитиван или негативан ПЦР тест, морају да се појаве, ако су одабрани, на свечаној академији Српске напредне странке, која се одржава данас, у суботу 27. новембра у Арени, ексклузивно у свом видео саопштењу за јавност открива уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић.

Он додаје да је и у другим градовима у Србији слична ситуација.

– Пошто претходни пут када је требало да се иде на масовни скуп у Београд, који организује режим Александра Вучића, а то је било 15 септембра за Дан српског јединства, слободе и националне заставе, одзив био мали јер су људи масовно правдали одустајање због позитивног ПЦР теста или присуства короне у породици, власти су, да би спречиле исти сценарио, наредиле да само они који имају потврду да су због короне на амбулатном или болничком лечењу изузети од пута, рекао је још Златановић, додајући да то исто изузеће не зависи за оне који имају позитиван ПЦР тест, а немају симптоме ковид 19.

А шта је поводом овога рекао пулмог доктор Дејан Жујовић, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.