Прочитај ми чланак

Београд – подршка браћи Срби: Шиптаре Мило проклето је било!

0

Млади Срби окупљени око народне иницијатаве „Нема предаје Косова и Метохије” , као знак подршке српској и православној браћи у Црној Гори, раширили су испред Амбасаде Црне Горе, у центру Београда, српску заставу, устаничку заставу из Првог српског устанка и транспарент са поруком: „Шиптаре Мило, проклето ти било!”

Наиме, данас је заседала Скупштина Црне Горе, посланици расправљају о Предлогу закона о слободи вероисповијести, а Демократски фронт, који окупља Србе и православне Црногорце, вернике Српске Православне Цркве у Црној Гори, оштро критикује владајуће посланике, наводећи да је Закон катастрофа за Црну Гору јер овим законом режим Мила Ђукановића хоће да СПЦ преотме православне ветиње и храмове у Црној Гори.

„Нажалост браћо, сведоци смо да и у Срби ретко ко се окупља да стане у одбрану наше браће у Црној Гори. Зато ја позивам све да дамо подршку нашој српској и православној браћи у Црној Гори јер велико зло их тамо напада. Милогорски, сорошовски режим је решио да нам отме црквена имања и светиње.

Ми то не смемо да дозволимо, српски народ у је устао у Црној Гори и Београд мора да им пружи пуну подршку: како званичне власти и сви политичари који себе сматрају као Срби, тако и ми као српски народ”, рекао је Дамњан Кнежевић испред народне иницијатаве „Нема предаје Косова и Метохије” додајући, одговарајући на питање како коментарише изјаву Александра Вучића да је црногорска црква била де факто и де јуре аутокефална и пре 918, да је сувишне коментарисати оне које служе окупатору.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!