Прочитај ми чланак

БЕОГРАД: Домаћин је радикал

0

Јуче, на дан Светог Саве наш члан изборног штаба и председник Општинског одбора Врачара, Марко Петковић, је имао ту част и привилегију да буде домаћин славе у цркви Свете Тројице, а такође и домаћин славе у ОШ Војвода Степа у свом родном месту Кумодражу. Ово је први пут од 1945. године да је у овом месту домаћин славе и у цркви и у школи био један исти човек, што довољно говори о части која му је указана.

Како би оправдао указано поверење у препуној цркви Свете Тројице домаћин славе је делио пакетиће свој деци која су присуствовала литургији, а својој основној школи у име СРС ОКО Београд даровао је два лаптоп рачунара који ће, по речима директора, послужити у будућем раду школе при преласку на електронске дневнике. Након литургије и након приредбе у школи, а потом и сечења славских колача – око 150 званица је угошћено на свечаном ручку који је домаћин приредио у ресторану ФК Торлак, на којем је присуствовао и кандидат СРС за градоначелника Миљан Дамјановић.

Домаћин се захвалио свим присутнима на указаном поверењу и похвалио рад учитеља са децом који су приредили представу о животу Светог Саве и извели је на перфектан начин.