Прочитај ми чланак

БЕЛА КУЋА ЦРНА СРБИЈА „Вучић тврди да су му заменили фасциклу, ПАЈАЦ!“

0

Александар Вучић је од стране ботова, плаћеника, јуришника СНС испраћен у Вашингтон на преговоре са Косовом и потписивање споразума са Трампом као "српски јунак", а враћа се (преко Брисела) пун мистерије, збуњен, паничан... За његове ботове, плаћенике, јуришнике остаће "велики победник", за грађане мораће да каже шта се крије у тајни Јерусалима, промени фасцикла, понизном седењу на хоклици, и шта народ у Србији добија тиме што је он на поклон, као и сваки гост америчког председника, добио некакав кључ оловку.

Изабрали смо за вас шта каже јавност, твитераши, угледни људи у својим браншама, како реагују након посете председника Србије Белој кући.

– Преко четири милиона прегледа бламаже у којој се види да Вучић није ни прочитао једну и по’ страну што је потписао. Остаје нејасно како овог пајаца било ко више узима за озбиљно – написао је професор Раша Карапанџа.

– Председник државе који се жали да су му заменили фасциклу, непосредно пред потписивање важног државног споразума, је или невероватан лажов, или невероватан идиот, окружен идиотима-сарадницима. Или и једно и друго – истиче академик Душан Теодоровић.

– Чекај, па онај оштроумни, препаметни, најбољи студент, човјек који све зна, памти сва имена и бројеве, геније, маг дипломатије, патриота, шахиста, правник…ТВРДИ ДА СУ МУ ЗАМЈЕНИЛИ ФАСЦИКЛУ КАД ЈЕ ПОТПИСИВАО СПОРАЗУМ У БИЈЕЛОЈ КУЋИ??? То тврди??? Шалабајзер је благо👎🏻@авуциц – истакао је наш кантаутор Владо Георгиев.

– Ко ли је нама заменио фасцикле па нас нема 100.000 на улици? – гласио је још један твит.

– Човек дневно чита у просеку 600 страница текста а није прочитао једну и по… Ајте, молим вас… – констатовао је новинар Слоба Георгиев.

На реду је Брисел…