Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Весић продужио рок за радове на Тргу да усклади уговор са крађом

0

Председник општине Стари град Марко Бастаћ критиковао је данас најаву градских власти Београда да додатно продуже рок за радове на Тргу Републике до краја јануара идуће године и оценио да је тиме заменик градоначелника Горан Весић свим Београђанима показао да има образ "к'о ђон".

„Свој образ је показао и када се на сва звона хвалио како је Трг реконструисан пре бесмисленог рока од 420 дана, затим кад је радницима за обртање коцки 13. септембра дао рок од 35 до 40 дана, који се, по само њему знаној рачуници, завршава 1. новембра, за када је најавио и објаву уговора са изводјачима“, навео је Бастаћ у писаној изјави.

Он је оценио да Весић не сме да покаже уговор са изводјачем радова Штрабагом и да се најновији рок за завршетак радова на Тргу Републике не односи на реалне завршне радове него на „ускладјивање уговора са крадјом“.

„Грађани једва чекају да се саобраћај успостави на Тргу Републике, али исто тако их занима текст уговора са изводјачима, оба најављена за први дан новембра. Када ослободимо Србију и када правосудни систем буде лишен притисака напредне камариле, Вучићев Весић ће одговарати за сва злодела која је учинио у Београду и сигуран сам да ће иза решетака имати добољно времена да сам напише још једну књигу о томе како је уништио Београд“, додао је Бастаћ.