Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Весић цени Београђане колико и своју реч – ни пет пара!

0

Изјава председника општине Стари град - Београд, Марка Бастаћа, поводом одлагања радова у улицама Џорџа Вашингтона, Цара Душана и Кнеза Милоша које је најавио заменик градоначелника Весић Горан:

„Након што је саобраћај довео до потпуног колапса маратонском реконструкцијом Трга републике, па реконструкцијом реконструкције, вечити заменик Весић Горан је наредио привремену обуставу уништавања Београда због новогодишњих празника.

Тако ће на сва уста најављивана спектакуларна реконструкција улица од Рузвелтове до Калемегдана, која је требало да буде завршена до Нове године, бити настављена на пролеће. За следећу годину померени су и радови на реконструкцији Кнеза Милоша, а најављује се и одустајање од изградње гараже на том локалитету.

У међувремену отварају се улице са кратерима уместо тротоара, које угрожавају безбедност пешака, посебно оних најмлађих.

Овим новим изменама ионако траљавих планова и пројеката, као и начином на који се њима приступа, Весић Горан доказује да не зна шта ради, да му сопствена реч не вреди ни пет пара, као и да га јавни интерес и безбедност грађана Београда, који због његових хирова ни не надзиру дан када ће поново моћи нормално да живе, не интересује.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!