Бастаћ послао жестоку поруку СНС јуришницима: П..ка је орган, а п..да особина

0

Председник београдског одбора Странке слободе и правде и председник општине Стари град Марко Бастаћ, је рекао шта мисли о медијским нападима и хајкама јуришника Српске напредне странке на представнике опозиције:

„Гледајући филм „Вариола вера” чуо сам тада једну занимљиву реченицу: п.чк. је полни орган, а пизда је карактерна особина. Мислим да сам све рекао о свим оним јуришницима Српске напредне странке, који сваког дана користе ванредно стање и ситуацију са коронавирусом како би нападали опозицију, а не баве се реалним проблемима.”

Председник опстине Стари град Марко Бастаћ је и обавестио гледаоце о активностима кол центра Стари град, а затим је са Јеленом Спирић анализирао проблеме са којима се суочавају грађани Лесковца,

Такође, поменуо је и четири захтева које је упутио градоначелнику Београда и предлоге које је Странка слободе и правде упутила Влади Србије.

А шта је још у вези писања режимских таблоида рекао Марко Бастаћ погледајте у видео клипу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!