Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Полиција ме још није звала, Лешњак је уцењен, али не знам чиме

0

Председник општине Стари град и функционер Странке Слободе и правде Марко Бастаћ изјавио је у "Утиску недеље" да је спреман да оде у полицију на информативни разговор због оптужби о умешаности у корупцију и мучење, које је изнео његов кум Лазар Лешњак истичући да се то о чему Лешњак говори никада није догодило.

foto:N.S.

„Ја сам спреман да одем на информативни разговор у полицију и верујем да после тога неће више бити основа да о било чему причамо, јер све што стиже као оптужба је потпуна бесмислица. Све то што прича Лазар Лешњак се није никада додгодило“, рекао је Бастаћ.

Он је казао да претпоставља да Лешњак неистине износи јер је уцењен, али да не зна чиме.

„Што је уцењен још не знам, као ни чиме, али оно што наравно јако чудно у целом случају, је да Лешњак није отишао у тужилаштво да пријави или полицију, него је отишао директно код Весић Горана, који претходних неколико месеци споводи кампању да сам део нарко клана“, рекао је Бастаћ.

Он је казао и да није део никаквог црногорског клана и да нема ни рођака који припада клану.

Бастаћ је казао да о случају који се њега тиче сазнаје из медија и да га полиција још није контактирала, али да очекује да хоће као и да „сваког дана добије 10 или 15 порука да долазе да га хапсе“.

„Ја знам да нисам најсимпатичнија особа у опозицијии, да се можда неким људима не свиђам због свих ствари које радим, али никада нећу одустати, ићи ћу до краја док не видим леђа овој власти“, рекао је Бастаћ.