Прочитај ми чланак

Бастаћ и Борко: Вучићевићу немој да претиш; и шта видиш кад се погледаш у огледало

0

Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић и председник београдског одбора ове странке и председник општине Стари град Марко Бастаћ, били су гости у "Прелиставању" које се емитовало у петак 20. марта уживо на Фејсбуку.

Стефановић и Бастаћ су се захвалили свим лекарима, медицинском особљу, апотекарима, пекарима, продавцима у самопослугама, возачима јавног превоза, комуналним службама свих градова и општина, таксистима и свим људима који својим радом и залагањем и излагањем ризику омогућавају да Београд и цела Србија, како тако функционишу.

– Људи, свака вам част. ви сте хероји ове земље и они аплаузи у 20 часова, иако су мали израз захвалности и солидарности, сматрајте да су свима вама упућени – рекао је Стефановић и додао да су они почели да добијају од грађана дописе.

– Отказ радницима који раде на одређено време у предшколским установама у Београду. То смо добили преко сајта Странке слободе и правде. Поштовани, од јутрос запослени у предшколским установама се позивају у Дирекцију ради раскида уговора о раду. Моја супруга већ годину и по ради као спремачица у ПУ „11 април“ на Новом Београду, у петак 13. марта је позвана да дође ради продужетка уговора о раду, међутим, јутрос јој је саопштено да због ванредног стања нема потребе за продужетком уговора и дато јој је да потпише отказ уговора о раду, што је она одбила.

Тако смо сад остали без примања, јер сам ја незапослен, а имамо ћерку студента која је иначе дијабетичар – рекао је Стефановић и упутио ове људе на адвокате Странке слободе и правде, који ће помоћи свим правним саветима и радњама и апеловао на све послодавце да не отпуштају раднике у ово, како је рекао, тешко време.