Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО – ФАЈГЕЉ: Позивам људе на борбу и устанак против Вучићевог режима!

0

Гост емисије "Интервју" био је господин Aндреј Фајгељ, универзитетски професор, политичар и дисидент. Докторирао је на француском Универзитету „Пол Валери“ у Монпељеу, говори десетак језика, отац је четворо деце.

Нетипична биографија савременог младог Србина.

Негује традицију и сматра да се модерне битке не воде јатаганима. Србија ће победити ако буде неговала знање, радне навике и чврст систем вредности.

Ухапшен је под оптужбом да је позивао на ”рушење уставног поретка”, а непосредни повод за ово хапшење је био видео који је Фајгељ објавио на свом ЈУтјуб каналу.

У свом видеу обраћању, Фајгељ говори о понижењу које је Aлександар Вучић у континуитету приређивао Србији и српском народу током бриселских преговора. Све то закључно са посетом Јенса Столтенберга, када је премијер Србије дочекао представника злочиначког НAТО пакта хлебом и сољу и почасном гардом.

Фајгељ каже да је то највеће понижење које је Србија доживела у времену свеопштег рушења вредносног система. Од тада, Aндреј Фајгељ се још оштрије супротставља тежњи система да уништи наш идентитет, традицију и културу.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је Вучић онемогућио независне кандидате да се појаве на председничким изборима, да ли су нотари део партијске војске Српске напредне странке, како су лажни бот Слина и доктор Смрт постали министри у Србији, какав тип прогона трпе људи блиски Aндреју Фајгељу, зашто је српском народу потребан устанак против система, зашто Фајгељ сматра да је Вучић само тренутни управитељ логора званог Србија, да ли је Бил Клинтон мазио Вучића баш као Монику Левински, како Вучић програмира мозак српског народа и шта нам откривају скривене психолошке поруке из Вучићеве кампање, како организоване армије ботова симулирају глас народа, како лажна патриотска десница штити Вучића, зашто Aндреј Фајгељ сматра да ће након његовог устанка завршити или на робији или у гробу, зашто Aндреј Фајгељ сматра да је Вучић кретен, колико још може да потраје владавина Aлександра Вучића, али и о бројним другим занимљивим темама.