Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО – ЏОН БОСНИЋ: Трамп ће помоћи српском народу као председник Aмерике!

0

Гост емисије "Интервју" био је господин Џон Боснић, новинар и политички саветник из Канаде.

Животни пут је водио Џона Боснића из његове родне „земље јаворовог листа“ у Србију, државу у којој је одрастао његов отац.

Док небројени Срби рукама и ногама копају не би ли напустили отаџбину, а многи међу њима маштају баш о Канади, дотле се Боснић није смирио док није успео да се настани у Београду.

Боснић ни дан-данас нема утисак да је његов смер био погрешан.

Напротив, овај неуморни педесетогодишњак, са неисцрпном енергијом и чудовишно богатим животним искуством – у које, између осталог, спада и спасавање шаховског великана Роберта Бобија Фишера пред свирепом америчком неправдом, као и енергетско повезивање Јапана са Русијом којим је прекинута вишедеценијска надмоћ Aмерике на том плану – сведочи управо супротно: да је он тај који је погодио прави смер. Џон Боснић се вратио у Србију, отаџбину коју никада није заборавио, и наставља да се бори за истину о Србији и српском народу.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о геополитичкој ситуацији у којој се налази Србија и српски народ, о кључним грешкама које прави Вучићев режим, како политичари успевају да постану богаташи у поређењу са сиромашним грађанима, како је Џон Боснић лобирао за српске националне интересе у СAД, како изгледа геополитичка ситуација у свету данас, како је Доналд Трамп спречио могућност да било ко врши притисак над њим након што постане председник Aмерике, на који начин је Доналд Трамп надмудрио Хилари Клинтон у вођењу кампање за председника, како је Трамп испланирао изборе уз помоћ математичких анализа, да ли је српски народ у Aмерици помогао Доналду Трампу да победи систем и постане председник, како ће пријатељство између Aмерике и Србије утицати на промене у геополитичким односима на Балкану, како је Џон Боснић упознао Мила Ђукановића и Момира Булатовића 1994. године, о стању у друштву данас, али и о бројним другим занимљивим темама.