Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО – ДРАГАН ЈОВАНОВИЋ: Вучић ће завршити као Слоба и Ђинђић!

0

Гост емисије "Интервју" био је господин Драган Јовановић, легенда српског новинарства, књижевник и живи сведок једног времена. Био је идејни гуру Слободана Милошевића у једном тренутку, али се са њим растао због објављивања једне фотографије Мирјане Марковић. Као некада брилијантан студент филозофије сањао је универзитетску каријеру на београдском Филозофском факултету.

Драган Јовановић данас живи на Сувој планини, на својој дедовини. У последње време у град сврати кад се ужели кратког еспреса или да промовише неки нови роман. Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је Драган Јовановић упознао Слободана Милошевића и како је постао његов идејни гуру у једном тренутку.

Kако је Слободан Милошевић као директор Техногаса на Бановом брду дао свој први интервју за НИН, како је изгледало кад мали Дачић чека испред врата док Драган Јовановић и Слободан Милошевић пију виски у канцеларији, како је дошло до разлаза између Драгана Јовановића и Слободана Милошевића, да ли је Милошевић пропао оног часа када се одрекао Борке Вучић и Михајла Марковића и Драгана Јовановића, како су Слободана Милошевића и Зорана Ђинђића појели њихови шакали, да ли ће Вучић доживети Милошевићеву и Ђинђићеву судбину, зашто је о Александру Вучићу тешко рећи нешто више након гостовања Милована Бркића, зашто се дил између Шешеља и Вучића неће добро завршити ни за једног ни за другог, да ли је опозицију у Србији основала Служба државне безбедности, како је Зоран Ђинђић завршио факултет уз помоћ ДБ и како је послат на докторске студије у Немачку, зашто је Зоран Ђинђић велика заблуда српске демократске јавности, да ли је Ђинђић био дупли агент српске и немачке тајне службе, како су људи са студентских протеста 1968. године постали најмоћнији људи у Србији..

Зашто Драган Јовановић сматра да ћемо тек сазнавати о улози Јосипа Броза Тита, шта се крило иза Југословенског космичког програма, да ли постоји нека веза између Тита и убиства Џона Кенедија, у којим свим познатим светским атентатима се појавио трећи метак, како је Тито држао у шаци Папу Павла ВИ са доказима против Ватикана, зашто би Ранковић и Крцун побили пола Србије да није било Тита, како је Никола Пашић продавао Аустроугарима робу која стиже српској војсци као помоћ, како изгледа забрањена историја српског народа, шта доказује да је Библија написана на српском језику и да су Исус и Мојсије уствари Срби, зашто Драган Јовановић тврди да је Исус Христ син Александра Великог и Клеопатре, да ли ће Срби завршити испод једне шљиве, ко доказује да је српски ген најстарији људски ген, како је изгледало познанство Драгана Јовановића са Вањом Булићем и Миломиром Марићем, шта Драган Јовановић мисли о Миловану Бркићу и о магазину Таблоид, зашто је Драган Јовановић ценио Жељка Ражнатовића Аркана и Милорада Улемека Легију, да ли би српска војска када поново крене на Косово требала да буде предвођена Легијом или министрима Ђорђевићем и Гашићем, , али и о бројним другим занимљивим темама.