Прочитај ми чланак

Бајатовић: Зарађујем више од 30.000 евра месечно (ВИДЕО)

0

Директор Србијагаса Душан Бајатовић гостовао је у јутарњем програму ТВ Прва и признао да зарађује и више од 30.000 евра месечно!

Водитељ Филип Чукановић упитао је Бајатовића о чему жели прво да прича, да ли је руски човек или о својим примањима.

– Па, не зна се шта је теже, та фама да је Зорана (Михајловић) амерички човек, а ја руски траје дуго у Србији. Можда ту има помало истине у оној концепцији раздвоја гасног сектора, ту се разликујем, али ваљда сви радимо за Србију – одговара Бајатовић, иначе кадар СПС.

На питање водитеља како коментарише да зарађује до 30.000 евра месечно, Бајатовић је рекао да је то и мало више.

– Што се плате у Србијагасу тиче, она је 1.420 евра, остало су примања из страних компанија, којих хвала богу има доста, јер кад их има доста, можете да помогнете неким другима. Ја не рекламирам те социјалне помоћи ђацима, болеснима, болницама. Можда ћу то једног дана хтети да прикажем – казао је Бајатовић.

На чуђење и питање шта ради с толиким парама, Бајатовић одговара да су њему најмање потребне паре.

– Ја ни на шта, мени најмање требају паре. На све остале, има доста тих хуманитарних акција, то ради моја сестра и људи из мог кабинета. Ја сам се искључио, јер ако радите то ви лично, онда испада да се ви политички промовишете.

Још се прича о том како га је Зорана Михајловић, министарка енергетике, избацила са састанка и неминовно је да сукоб постоји. Цео догађај се одиграо пред камера, што је и пласирано у јавност.

– Ову сачекушу да коментаришем? Да се није десило у Влади, ја бих се побио са овима из обезбеђења. Неко воли више маркетинга, неко мање.

Он додаје да није шеф Зорани Михајловић, нити она њему, и да је то била једна врста маркетинга која је „штетила Влади и госпођи Михајловић“.

Додао је да је „у саставу Србијагаса укупно 22 компаније плус четири инвестиционе, негде око 12.500 радника“.

– У саставу Србијагаса је укупно 22 компаније, заиста имам много функција, морате свашта да порадите – нагласио је.