Прочитај ми чланак

Бајатовић „Гробарима“ показивао средњи прст (ВИДЕО)

0

Утакмица финала Купа Србије у рукомету између Војводине и Партизана изазвала је много буре и узбуђења. Војводина је после продужетака победила са 32:28 и дошла близу освајања нове, 10. титуле у низу.

Ипак, тријумф у узбудљивом мечу је остао у сенци више скандала.

Прво су се током првог полувремена након једног дуела потукли играчи оба тима након чега је меч настављен, а било је и инцидената на трибинама.

Председник одбојкашког клуба Војводине и генерални директор фудбалског клуба Душан Бајатовић понашао се, благо речено. непримерено током овог дуела. Први човек „Србијагаса“ ушао је у вербални сукоб са навијачима Партизана који је је само подгрејао ионако усијану атмосферу.

Он је према речима навијача „црно-белих“ показао средњи прст и тиме испровоцирао салву увреда. На снимку који се појавио на мрежама се може видети како улази у вербалну расправу са навијачима које вређа и који му узвраћају жестоким увредама.

Присутни навијачи његово понашање коментаришу као последицу пијанства, али је свакако непримерено за једног функционера клуба и човека на високој позицији у српској привреди задужен за послове од националног значаја.

Прозивке са навијачима, провокације и вређање нису примерени ни навијачима, а камоли високим функционерима.

То ће само додатно подићи температуру јер „Гробари“ позивају навијаче да у реваншу приреде паклени дочек играчима Војводине.