Прочитај ми чланак

Бахати „ђес ба“ СНС директор: Зашто да чека преглед ако познаје мене!?

0

СНС кадар др Александар Стојановић, гостујући у емисији "После ручка", љут на водитељку што поставља питања и укључује госте који нису по његовом укусу, изјавио је да је завршио са "Хепи" телевизијом. То би била ствар која не дотиче шире народне масе да се на ту констатацију није надовезала и његова бахата изјава да су представници "Хепија" и њихови чланови породица изгубили могућност да се лече преко везе у Дому здравља Палилула!

Водитељка Јована Гргуревић, након љутитог монолога „ђес ба“ др Стојановића, констатовала је да се њена сестра лечи у Дому здравља Палилула и питала зашто он није раније упознао људе с чињеницом да се у Дому здравља у коме је он директор може лечити преко везе, узимајући у обзир да пацијенти масовно чекају на прегледе и тестирање.

Александар Стојановић је без имало задршке, с повишеним тоном, рекао да код њега „све може и све не може“, а за Јованину сестру је констатовао да је „могла да се лечи преко везе, али да то сад више не може“. Без блама, бахато и примитивно, Стојановић је признао нешто због чега би моментално морао да буде отпуштен.

Питамо се како се осећају људи који сатима, у лошем здравственом стању, у сред зиме, чекају испред дома здравља да дођу на ред за тестирање сада када знају да су дискриминисани зато што не познају „ђес ба“ директора дома здравља или они који чекају данима/недељама на преглед код специјалисте.

Подсећамо, у последње време је појачано присуство др Александра Стојановића у режимским медијима. У више наврата је изражавао дискриминаторске ставове према медицинском особљу које не жели да се вакцинише.

Сада бахато признаје да су они који њега познају привилеговани и да као пацијенти имају посебан третман, без чекања. У Дому здрављу Палилула је јавна тајна да се радно место добија или уз помоћ СНС или уз помоћ финансијског учешћа од неколико хиљада евра.

Такође, подсећамо да су се у тренутку највећег интересовања јавности за Дијану Хркаловић из свима познатих разлога за кривичне пријаве, појавиле фотографије на којима се Александар Стојановић налази с дотичном.