Прочитај ми чланак

БАХАТА Снс министарка незаконито користила блинкере, Вучић је КАО дисциплинује

0

Председник Србије Александар Вучић наставио је да дисциплинује своје кадрове, и то преко медија које држава контролише. Овога пута насловним странама у прорежимским таблоидима послата је јасна порука Марији Обрадовић, министарки државне управе и локалне самоуправе.

PRINSCREEN

 

Наиме, Марија Обрадовић је „добила“ место на насловним странама Српског телеграфа и Ало, што су јасне опомене и јасан показатељ дисциплиновања кадрова од стране Александра Вучића, ако само помисле да га „продају“ кад загусти.

На насловној страни Српског телеграфа стајао је наслов „Министарка дивљала са блинкерима, звала директора полиције да је извуче“, док је у наднаслову писало „Бахато да бахатије не може“.

Такође, Марија Обрадовић је добила простор и у листу Ало, додуше знатно мање простора на насловници. „Марија направила прекршај, па се свађала са полицајцима“, гласи наслов, док је у наднаслову писало: „СКАНДАЛЧИНА Министарка мисли да закон за њу не важи“.

Занимљиво, успут су споменули (опоменули) и Владимира Ребића, блиског сарадника др Неше, кога је по натписима таблоида звала Марија да је заштити од полиције.

Ништа ово није случајно, јер је Вучић до сада показивао да воли преко медија да шаље пацке својим кадровима. Ово је први пут да се Вучић преко својим медија обрушио за једног од својих највернијих сарадника у самом врху странке.

Остаје да се види шта ће се даље дешавати са Обрадовићевом, односно да ли ће одговарати и остати на месту министарке или ће таблоиди заћутати и све се заборавити  као много пута до сада када су опомињани Дачић, Ружић, Зорана…