Прочитај ми чланак

Бацао жену преко банкине, Пинк: РАДИО ЈЕ СВОЈ ПОСАО (ВИДЕО)

0

Телевизија Пинк ће по много чему ући у историју новинарског бешчашћа, али оно што је синоћ рекла Верица Брадић, водитељка емисије "Хит твит", постаће реченица којом је и дефинитивно пробијено морално дно.

Јер, Србија је јуче остала у шоку после догађаја у Београду, када је Александар Крстић, Вулинов командир, гурао демонстранте, да би једну жену пребацио преко банкине, што је згрозило све.

Кидисање на једну жену би, очекује се барем, навело особе нежнијег пола да стану на страну жртве, али не и Верицу Брадић, која ће ући у историју по можда и једној од најбесрамнијих изјава.

Наиме, када је Раде Вељановски причао о дешавању из Београда, рекао је да је „тешко заборавити слику полицајца који је на протесту пребацио девојку преко банкине“.

– Мислите на оног који је радио свој посао? – рекла је Верица Брадић и изазвала салву негодовања на друштвеним мрежама.

– Не, није то његов посао – рекао је Вељановски, који је био у чуду.

– Померао је и ослобађао пут од демонстраната – није одустајала „новинарка“ Пинка.

На све то јој је Раде Вељановски поручио:

– У том тренутку на ауто-путу није било ни саобраћаја, а он је пребацује преко банкине хватајући је за ноге. То стварно није у реду – закључио је он.

Међутим, ни то објашњење није помогло, па Верица Брадић није нашла ништа чудно и срамно у својој изјави. Памтиће се дуго силеџијско понашање Вулиновог командира Александра Крстића, који је и раније малтретирао жене, али ће се, чини се, још дуже памтити срамна изјава Верице Брадић, као реченица којом је пробијено медијско дно у Србији…