Прочитај ми чланак

АВ тоалет папир: Да се брже, јаче и боље обришете

0

Поред кафе и чарапа, Српска напредна странка је пред почетак изборне кампање лансирала и најновији бренд тоалет папира "АВ - Бржа, јача, боља Србија". Како кажу режимски стручњаци, употребом овог папира свака велика нужда биће вам право задовољство.

Овим је СНС, односно, Вучић, испунио сан грађана Србије који су, према речима Луке Кебаре, младе напредњачке перјанице, маштали о нормалним тоалетима и тоалет папирима за време опаког и суровог Драгана Ђиласа.

Коначно ће људи у Србији моћи лакше и квалитетније да се обришу након што чују шта ново има да им каже врховни вожд.

А брендови попут Перфекса и Zewe лагано могу да пакују кофере и оду на неко друго тржиште, јер ће се од сада прави Срби брисати искључиво папиром „АВ – Бржа, јача, боља Србија“.

То је оно на шта је осам векова чекао српски човек, да већ једном добије тоалет папир са националним брендом. Ником у историји, почевши од кнеза Вишеслава, првог забележеног српског владара, преко славних Немањића, па све до данашњег дана, није пало на памет да пружи народу оно најосновније, а то је национални тоалет папир.

Сада дефинитивно нема сумње коме ће Срби поклонити свој глас на предстојећим изборима, јер су дочекали и тај величанствени историјски тренутак.

Иначе, ради се о двослојном хигијенском папиру од 50 листића, сачињеног од чисте целулозе. Како се може прочитати на полеђини производа, рок трајања је неограничен.

А фирма које је реализовала велику господареву мисао о националном тоалет папиру је Папирна конфекција „Стефан 035 д.о.о.“ из Јагодине.

Срећно брисање! Живела Србија!