Прочитај ми чланак

Аустријски „Кроне“ о Јовањици и тужби против Вучића

0

О афери "Јовањица" и пронађеној дроги на овој плантажи писао је и угледни аустријски лист "Кроне Цајтунг", а у тексту се спомиње реакција браће Вучић.

Председник Србије Александар Вучић и његов брат Андреј огласили су се поводом пронађене марихуане на органском имању „Јовањица“, „спрали „љагу“ са свог имена, пише „Кроне“.

Izvor: Predsednistvo Srbije

„Кроне“ наводи да је српска полиција запленила 650 килограма готове марихуане крајем новембра и да је Вучић самоиницијативно покренуо тужбу против себе, као и да је њен носилац његов колега из СНС Милош Вучевић.

– Вучевић ће поднети жалбу против мене и Андреја како би нас надлежне власти саслушале и потом донеле своју одлуку – рекао је Вучић и додао да ће јавност о исходу бити одмах обавештена.

Упитан телефонски позив након хапшења

О томе колико је веза са „Јовањицом“ и председником Србије предмет истраге, говори и тврдња једног члана опозиционе странке који истиче да је власник органске фирме приликом хапшења назвао брата председника, Андреја Вучића. Тужилаштво није пружило никакве доказе за то, стоји у тексту „Кронеа“.