Прочитај ми чланак

(АУДИО) Ево како СНС уцењује своје чланове

0

Аудио снимак са састанка СНС-а обишао је друштвене мреже брзином светлости, а како се може чути, чланови се уцењују да ће остати без посла, "уколико се не посвете странци". Те речи изговара председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић, који је доделио кредит "Јовањици".

Аудио снимак објавила је Народна странка, а како су написали на друштвеним мрежама, снимљено уцењивање послао им је револтирани инсајдер.

Снимак траје нешто више од четири минута и све време окупљеним члановима обраћа се један човек. Како се сазнаје, у питању је председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић.

Петровић најпре члановима наглашава да су од странке сви нешто добили, те да је ред да се сада они одуже странци.

– Вечерас смо позвали све оне људе, који су добили нешто од странке, конкретно посао. Сви ви сте добили посао о странке и захваљујући српској напредној странци радите тамо где радите. Ми имамо евиденцију комплет, колико сте активни, односно неактвни. Странка је на првом месту, то да никада не заборавите. Странка вам је изашла у сусрет, помогла. Усрећила пре свега вас, ваше породице. Према томе, ред је и да ви странку не заборавите. Не морамо ми увек да прозивамо и увек да позивамо овде, него морате да радите у својим одборима – рекао је Петровић, „преседавајући“ састанка, а затим додао „да странка поседује учинке свих чланова“.

– Ја нећу овако појединачно сад да читам учинке, а ми имамо учинак свих вас. Наравно, има валики број оних са нулом. Ја ћу то после да радим са координаторима, однсоно председницима месних одбора. И да их задужим, да видим какав је проблем. У чему је ваш проблем? Не кажем свих, већ појединаца, па немате један минут одигран на терену после избора? Избори су прошли безмало година дана. И да нисте нашли за сходно да се јавите вашим председницима, повереницима, координаторима, да нешто урадите за странку.

Уследило је упозорење, а онда и подсећање шта следи уколико поједини не постану „активнији“.

– Овакве састанке ћемо држати свака три месеца. Ово је састанак на коме вас упозоравам да морате да радите за странку. Они који нису до сада радили, морају активније да се укључе. Он који то не буду радили убудуће, ми ћемо бити спремни да им се захвалимо. Ви знате шта то значи. Молим вас да не долазимо у ту ситуацију. Морате да радите. Да ли је то у месном одбоу, да ли је у оквиру општинског одбора, битно је да имате… Оно што је важно, овде имате сваки минут евидиентиран, значи имамо комплетну, потпуну евиданцију. Немој неко да се заноси, да тврди „ја сам био, пошао, кренуо на пијацу па свратио на штанд успут да се поздравим на два и по минута и отишао својим послом“. Значи, овде је евиденција укупних активности и укупних сати рада. По овоме ће се ценити, по овоме ће се све остало дешавати, питање вашег унапређења или било шта друго. Немојте само да помислите да сте кад сте добили посао, са тиме све завршили. Тек почиње. Што каже борба, у смислу рада и разултата. Ако ви не схватите да је ово стлано доказивање и стална борба, онда сте на погрешном путу – рекао је између осталог Петровић.

Подсетимо, Раде Петровић, председник општинског одбора СНС на Чукарици уједно је и председник Управног одбора АОФИ, и управо он је био кључни човек за одобравање кредита у износу од 3.9 милиона евра који је Агенција за осигурање извоза доделила предузећу „Јовањица“ Предрага Колувије.

Како је недавно рекао потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, Петровић је врло близак са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем, и са Анђелком Вучићем

Корисници друштвених мрежа поменути снимак су оштро осудили.

„Секта!“, „Ово је ужасно. Оргнизација као НСДАП 33′ до 45те“, „Хаха ко их јебе кад се запошљавали преко странке. Знали су да потписују пакт са џелатима“, „Србија у рукама мафије“, само су неки од коментари.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!