Прочитај ми чланак

АТЛАГИЋЕВА РУЖНА ПРОШЛОСТ Хрватски комуњара бранио обнову цркве!

0

На друштвеној мрежи Твитер, осванула је фотографија Марка Атлагића, познатијег као Вучићевог гласноговорника у Скупштини Србије, којом је огољена његова ружна прошлост, коју, очигледно, својим агресивно националистичким наступима покушава да прикрије.

– Марко Атлагић, хрватски комуниста, члан СКХ, убеђује и наговара мештане села Парчићи, Бенковац, са циљем да се спречи обнова хришћанске цркве из 12. века и то 1988.године – стоји у опису фотографије коју је поставио Блажо Ђуровић.

Printscreen

Извесни Атлагић је заменио црвену боју. Некада је забрањивао градњу и обнову цркава, а потом се претворио у милитантног националисту, захваљући чијој политици је из Републике Српске Крајине протерано 250.000 Срба.

Гласноговорник Александра Вучића, хвалио се и у Скупштини Србије како су фашисти дали много науци, а узор у политици му је и Фрањо Туђман! Данас је Атлагић човек за прљаве нападе на неистомишљенике режима, који умногоме има одлике оног којем се и диви. Заправо, што су сећања на ружну прошлост јача, утолико је Атлагић и агресивнији.

Подсетимо, Атлагић је брутално напао глумицу Секу Саблић, оптуживши је за мањак патриотизма, јер је у интервјуу НИН-у изјавила да је отаџбина тамо где је добро, а не где је сарма. Наставивши са отвореним претњама особама које су стале у одбрану Саблићеве, Атлагић је поручио глумцу Драгану Бјелогрлићу, да напусти Србију.