Прочитај ми чланак

Заветници упутили честитку поводом убедљиве победе Башара ал Асада на изборима у Сирији!

0

zavetnici sirija

Заветници упутили честитку поводом убедљиве победе Башара ал Асада на изборима у Сирији!

У званичној посети амбасади Сирије делегација Српског сабора Заветници данас је уручила писмо честитке поводом величанствене победе Башара ал Асада на председничким изборима у Сирији.

Преносимо текст честитке у целости:

Поштованом председнику Башару ал Асаду
Уваженим представницима амбасаде Сирије
Слободарском народу Сирије

Поштовани господине ал Асад,
У име слободарског српског народа и уз огромну захвалност због ваше пожртвоване борбе против ропства које намеће глобалистички поредак, од свег срца Вам честитамо на изузетним резултатима оствареним на председничким изборима у Сирији.

Ваша надмоћна победа на изборима у Сирији за нас у далекој и окупираној Србији представља јасан знак да има смисла борити се против лажне демократије коју нам намећу западни тирани.
Ваша надљудска упорност и пожртвованост у одбрани суверенитета Ваше државе, као и огромна жртва храброг сиријског народа, за нас представљају непресушну инспирацију у борби против америчког хегемонизма и западне доминације.

Хвала Вам што поштујете српски територијални интегритет и националне интересе по питању јужне српске покрајине Косова и Метохије.
Због Вас којима су част, истина и правда на првом месту, Сирија ће заувек остати верни и искрени пријатељ Србије и српског народа.

Београд, 6.06.2014
Српски сабор Заветници

У пријатељском разговору са отправником послова, господином Мазеном Обеидом, председник Заветника Стефан Стаменковски је истакао задовољство због чињенице да је огромна већина Сиријаца подржала ал Асада, осведоченог борца против глобализма, уједно пожелевши да се сукоби у Сирији што пре окончају и да грађани Сирије, који су недвосмислено показали своју вољу, могу да живе у миру, слози и благостању предвођени својим легитимно изабраним председником.

Господин Обеид, који је недавно именован за отправника послова у амбасади, истакао је да је одушевљен Србијом и српским народом, као и да му је изузетно драго што се у Србији са интересовањем прате дешавања у Сирији и пружа подршка пријатељском сиријском народу у борби против терориста.

На крају сусрета господин Обеид пожелео је Заветницима пуно среће, успеха и напретка у даљем деловању, а Заветници су истакли да ће се у предстојећем периоду максимално посветити ширењу истинитих информација о дешавањима у Сирији. Заједнички је договорено да се продуби и интензивира сарадња амбасаде Сирије у Београду и Српског сабора Заветници.

(Србин.инфо)