Прочитај ми чланак

АРЧЕ НАРОДНЕ ПАРЕ Човић (ХДЗ) славио рођендан, Додик дошао владиним хеликоптером

0

Драган Човић, преседник ХДЗ-а БиХ је јуче у Мостару прославио 65. рођендан, а херцеговачка јавност и медији пишу о занимљивој торти у част слављеника те лидеру СНСД-а Милораду Додику који је на рођендан стигао владиним хеликоптером.

Пре неколико дана лидер ХДЗ-а је прославио 31. годишњицу оснивања те странке, а неколико дана касније и свој рођендан. Приватна забава за најближе пријатеље и сараднике је одржана у Летњиковцу Радобоља у Мостару, а међу њима је био и члан Председништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик.

Додик је јуче боравио у службеној посети Мостару у ком се састао са политичким представницима српског народа у јужном делу БиХ након чега одазвао Човићевом рођенданском позиву.

Херцеговачки портали су објавили снимак слетања хеликоптера Хеликоптерског сервиса РС-а на стадион „Под Белим брегом“ одакле се аутомобилом упутио до летниковца. На прослави је био и председник СББ-а Фахрудин Радончић и министар спољних послова Хрватске Гордан Грлић Радман који заговара све Човићеве идеје о изменама Изборног закона.

Одабрано друштво су на забави која је трајала до раних јутарњих сати наводно забављали Халид Бешлић и Клапа Интраде.

Рођенданска торта била је, украшена грбом породице Човић.


„У плавом пољу златни корачајући лав држи мач у десници. Глава штита раскољена. Десно црвено-сребрна шаховница, лево у сребрном пољу црвени латински криж. Плашт црвено-сребрн и плаво-златан. На кациги с венцем (црвен-сребрн-плави-златни-црвен-сребрн) стоји орао раширених крила, златно наоружан, у канџама држи поскока. Грб породице Човић 14. јуна ове године регистрирован је у Регистру породичних грбова Хералдиц арта у Ријеци“, наведено је.