Прочитај ми чланак

АНТИМИЛОГОРСКИ СКУП У БЕОГРАДУ Подржимо народ Црне Горе, да се ослободимо страха!

0

Већ 75. година наша деца у Црној Гори се асимилују у нешто што нису. На просторима српских земаља су на власти мафијаши и секташи, који поред лоповлука ударају на темеље здраве породице и вере. У Црној Гори после доношења спорног Закона о слободи вероисповести наш се народ подигао против таквог зла као никада до сада бранеће своје светиње - светиње целокупног српског народа и Српске Православне Цркве.

Зато их подржимо да би и они подржали нас. Будимо Срби, подржимо нашу браћу у њиховој борби за слободну, правно уређену и демократску Црну Гору у којој нико неће више бити дискриминисан од стране мафијашког режима Мила Ђукановића!!!

Зато, окупимо се сви заједно! Изађимо у суботу 29 августа,  20 часова, испред Саборне цркве,  да из стотину хиљада грла гласно и јасно дамо подршку српској браћи и народу Црне Горе са поруком:

НЕ ДАМО ВАМ СВЕТИЊЕ! МИЛО, ОДЛАЗИ!

Захтеви скупа су:

Позивамо сав народ Црне Горе да изађе на изборе, да узме своју судбину у своје руке и не дозволи да Мило Ђукановић, уз помоћ фантомских гласова из Албаније, БиХ и Косова и даље мафијашки влада као последњи комунистички диктатор у Европи.

Опомињемо власт у Србији, као и било коју институцију, организацију, неформалну групу и појединце, који имају намеру да у спрези са Миловим мафијашким круговима испровоцирају, изазову и изведу било који инцидент како би пореметили или унели раздор између српске и црногорске државе, да ће бити ефикасно и одлучно кажњени, као највећи државни издајници и сарадници мафије. За њих неће бити милости. Никаква лажна завера или провокација, попут афере Државни удар и сличне њој, из Београда више никада неће бити подржана.

Народ Црне Горе, као и народ Србије, мора самостално и слободно, без уплива из иностранства, да на изборима, без изборних крађа и превара, одлучи ко ће водити државу.

ДА ЖИВИ СЛОБОДНА ЦРНА ГОРА И СЛОБОДНА СРБИЈА!