Прочитај ми чланак

АЊА ФИЛИМОНОВА: Вучић узео Србима оно што ни нацисти нису смели!

0

На удару је сада све што је српско и национално, пре свега српска национална самосвест. На жалост, тај притисак на српски народ траје вековима. У данашње време западне службе су препознале главну препреку за освајање Балкана – то су Срби и њихова српска национална самосвест

У манастиру Сланце, крај Београда, у метоху српске светиње Хиландара, руска историчарка и аналитичарка мр Ања Филимонова,(која је пре свега стручњак за Балкан), одржала је своје предавање у којем се дотакла питања Косова, унутрашње и спољне политике Србије и српско-руских односа.

„На удару је сада све што је српско и национално, пре свега српска национална самосвест. На жалост, тај притисак на српски народ траје вековима. У данашње време западне службе су препознале главну препреку за освајање Балкана – то су Срби и њихова српска национална самосвест”, тврди мр Филимонова и додала: „Све западне државе су кроз векове радиле једно те исто – како да униште и сломе српски народ јер су за њих су Срби главна препрека за освајање Балкана.”

Током предавања Ања је подвукла да питање Косова није локално већ глобални проблем, истакла разлику између Бориса Тадића и Александра Вучића, објаснила зашто су опасни Бриселски споразуми за опстанак Србије и какви су тренутно српско-руски односи.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!