Прочитај ми чланак

АНДРЕЈ СА КРИМА дао Србима подршку: Сви у петак на протест! Срби и Руси су браћа!

0

Андреј Родионов, председник и оснивач покрета „Руско-словенског уједињења и препорода”, дао је подршку скупу српских патриота у Београду 4. марта 2022. од 18 часова, испред споменика Цару Николају Другом, на коме ће српски народ једногласно послати поруку режиму да не долазе у обзир никакве осуде и санкције према Русији због дешавања у Украјини.

У свом видео обраћању српској и руској јавности Родионов је између осталог рекао:

„Позивам све моје српске пријатеље и истомишљенике да учествују на митингу солидарности са Русијом, који организује мој брат и колега Дамњан Кнежевић, са својим саборцима, 4. марта у 18.00 часова, у Београду, код споменика цару Николају ИИ. Слава братској Унији Русије и Србије! Са Богом, само напред!”

А поводом дешавања у Украјини  „Руско-словенског уједињења и препород”, је издало саопштење које преносима у целости:

„Ми, руски националисти (не мешајте нас са нацистима!), увек смо говорили да треба мање слушати либералне саветнике, а треба одлучно бранити националне интересе Русије, ослањајући се пре свега на национално-патриотске снаге унутар наше земље.

Одавно је очигледно да са непријатељима руског света треба разговарати са позиције снаге, они другачији језик не разумеју. Хвала Богу, Русија има два поуздана савезника – нашу војску и морнарицу.

И сада, када је Русија прекинула своју стратегију дипломатија нема алтернативу и кренула у одлучну офанзиву да заштити своје националне интересе, видимо да је то изазвало велико одушевљење у руском народу, међу великим бројем пријатеља Руса у Европи и у свету, као и да је снага наших непријатеља претворила се у неодлучност.

Само да тако наставимо!

Руски национални патриоти подржавају великодржавни заокрет Русије; и спремни су да допринесу да тај државни заокрет буде још укорењенији, колико год је то могуће. Руска Федерација треба да буде ствар прошлости, дошло је време за Велику Русију!

Руски народ и руска војска су уједињени!

Слава Русији!”