Прочитај ми чланак

АНДРЕА, „БИСЕР“ СНС-а КОЈИ НЕ ЗНА НИ ДА ГОВОРИ, одлучује о споменицима у Београду!

0

Комисија за споменике и називе тргова и улица Скупштине Београда, одржала је прву седницу Комисије у новом сазиву, а за председницу Комисије, у наредне четири године, изабрана је Андреа Радуловић из редова одборника са листе Александар Вучић – Зато што волимо Београд.

Тако гласи вест из медија која се појавила данас.

Дакле, за оне који можда још увек не могу да поверују: Андреа Радуловић, дипломац са Универзитеа „Браћа Карић“ сада је на челу комисије која ће одлучивати о томе где ће се у главном граду наћи који споменик, коме ће бити посвећен, како ће се звати улице…

– Наиме, поред два споменика, веома сам поносна што смо усвојили и иницијативу председника Републике Србије, Александра Вучића да нови градски булевар, на простору „Београда на води“ буде назван по 28. председнику Сједињених Америчких Држава – Вудро Вилсону. Наиме, у питању је булевар који ће спајати Булевар војводе Мишића (код Сајма) и Карађорђеву улицу (на месту где ће нови мост заменити стари Савски мост). Тиме ћемо доделити назив првој улици у „Београду на води“, што свакако говори и о напретку у изградњи инфраструктуре у, тренутно, најважнијем пројекту у Београду, али и у Србији, изјавила је Андреа Радуловић после прве седнице којом је председавала.

Андреа је изгледа баш озбиљно схватила своју нову улогу. За оне који можда не знају, Андреа Радуловић је својевремно (не тако давно) постала „звезда“ на друштвеним мрежама управо због овог снимка испод:

Нас је када смо ово открили било срамота, а велики број наших читалаца сложио се са таквом оценом.

Сада смо забринути – хоће ли Андреа правилно моћи да изговори та „тешка“ страна која буде додељивала улицама и трговима главног града?!