Прочитај ми чланак

АНА БРНАБИЋ оптужила Бошка да је геј! Лезбијка, а етикетира нечију сексуалност

0

Да је премијерки Ани Брнабић заиста стало до права ЛГБТ особа, никада не би смела себи да дозволи подругљив напад на другу особу због њене сексуалне оријентације.

Званично декларисана као лезбијка, Брнабић је у ироничној и подругљивој конотацији на „Твитеру“ сугерисала да је лидер Двери Бошко Обрадовић прикривени хомосексуалац.

– „Видим да је моја “мужевност“ доста узнемирила Бошка Обрадовића. Изгледа да сам рекла нешто што је повредило нежна осећања овог деликатног цвета који зачуђујуће много пажње посвећује физичком изгледу Александра Вучића и модном стилу Синише Малог. Подршка #BrokebackMountain“ – написала је Брнабић.

Иначе, филм Brokeback Mountain (Планина Броукбек) говори о љубави двојици каубоја.

Претходно је Бошко Обрадовић написао следеће на свом „Твитер“ налогу:

– Ана Брнабић има потенцијал да постане одвратнија (у моралном, не у физичком смислу) од Александра Вучића. АВ је добио свог женског двојника. Њих двоје као да су мењали пол: она је више мушкарац, он је више жена. Ови људи мисле да могу шта и докле хоће. Њихов пад биће стрмоглав!

Ова тема нашла се на насловним странама режимских таблоида у издању за суботу, a подршку Ани Брнабић дали су Војислав Шешељ и ЛГБТ активиста Предраг Аздејковић, који су такође оптужили Обрадовића да је геј, односно геј икона.