Прочитај ми чланак

AНA БAРНAБИЋ (ГЕЈ МИНИСТАРКА): Нисам на спорној слици, не водим девојку на повоцу

0

Министарка локалне самоуправе Aна Брнабић, у јавности због свог сексуалног опредељења позната и као геј министарка, демантовала је да се налази на спорној слици коју је објавио један корисник Твитера, тражећи да се она уклони.

Најпре је објављена слика на којој корисник каже да се налази „министарка“, иако у каснијим коментарима корисник конкретно помиње да се ради о Aни Брнабић.

gej-ministarka-twiter-polemikaУ једном тренутку, министарка Брнабић је била укључена у расправу, па је и демантовала да се налази на слици и тражила да се она уклони.

Уследила је даља расправа, након чега је министарка још једном поновила да није она на слици, и да треба проверити информације пре него „што се упире прстом у некога“.

gej-ministarka-twiter-polemika2Aна Брнабић је у новој влади министарка за државну управу и локалну самоуправу. Пажњу јавности много више су привукла њена приватна питања, него професионалне компетенције. Брнабић има дугогодишње искуство у руковођењу пројектима. Радила је на УСAИД-овом пројекту реформе државне управе у Румунији.