Прочитај ми чланак

Амери идите кући – Косово је Србија || Др Мировић, Дамњан Кнежевић и Дејан Петар

0

Након што је на спонтаном окупљању народа, у среду 13. октобра, испред Скупштине Србије, одлучено да се због насиља којег албанске сепаратистичке власти у Приштини спроведе над Србима у јужној српској покрајини Косову и Метохији органузује протест испред Амбасаде САД у Београду, овом скупу су дали подршку, и своје присуство најавили, професор др Дејан Мировић, оснивач народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, Дамњан Кнежевић и главни одговорни уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић.

Они су у свом обраћању јавности подвукли да је такав скуп неопходан јер се некако у јавности стално заборавља да су америчке војне снаге, у заједништу са НАТО трупама, окупатори Косова и Метохије, односно 13 % српске територије, те да америчке власти и њихове разне друштвено-политичке организације, користећи се методама специјалног рата успостављају , од 2000. године до да данас, владајуће режиме у Србији, који пре свега служе интересима Вашингтона , а не раде у корист српског народа и народа Србије.

Протестни скуп се, иначе, одржава данас, у суботу 16. октобра од 18 часова, испред америчке амбасаде, на Булевару Кнеза Александра Карађорђевића 92, на пар стотина метара од Железничке болнице, болнице „Драгише Мишовић“ и ТВ Пинк-а.

А шта су још рекли др Мировић, Кнежевић и Златановић, у оквиру своје подршке споменутом протестном скупу испред Амбасаде САД, погледајте у видео прилогу. па о свему донесите свој суд.