Прочитај ми чланак

АЛЕКСИЋ ПОЧЕО ШТРАЈК ГЛАЂУ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Или ја или хапшење Вучића

0

Председник Патриотског блока, г. Никола Алексић започео је даноноћне протесте и штрајк глађу испред Народне скупштине због гажења Устава и издаје земље:

– Поштовани грађани, хвала вам што сте и поред свих недаћа дошли на овај протест ради одбране Устава и територијалне целовитости Србије. Овом приликом најављујем и да ћу штрајковати глађу без ограничења, до краја њиховог или мог, али ово се више не може трпети. Морамо се сви заједно удружити и оборити ову изјдајничку власт да би решили све проблеме, и малинара и родитеља којима отимају и продају децу по свету.

Само једним решењем, све ове последице могу да се избришу, а то је да се ухапси Председник Србије, Владе и генералштаба због издаје народа и државе. Ово понављам од 2011. године и тражим од полиције и војске да одбране Устав. Они се оглушују, јер нема довољно народа на улици иза кога би они стали. Отворено су ми рекли – изведите 100.000 људи, ми смо са вама! Немојте да им замерите што обезбеђују ову Параду срама где се настране особе окупљају и славе баханалије, разврат и чак утичу на наше законодавце да у школски програм уведу промену пола и остале ствари смишљене по налогу западних моћника.

Полиција мора да храни своју децу као и ми. Отворено ми кажу „ми са средњом школом Унитрашњих послова када бисмо добили отказ, постали би социјални случајеви, јер немамо ни занат. Никада од њих нисам добио некоректан потез, никада ружна реч није размењена, хапсили су ме по наређењу, ја сам то разумео, радили су свој посао. И данас сам се са њима поздравио као са најближима.

Изрекао сам свој став и одавде се нећу померати док будем могао да издржим. Припремио сам се за овај штрајк, тако сам радио и претходних година. Постоји једна законска квака, ако пријавите лични протест, па морате да одете до тоалета и вратите се назад, то је други протест који нисте пријавили и имају основу да вас приведу. Нудили су ме кафом, али пошто знају да сам их прочитао, не нуде ми више кафу. Служба државне безбедности разбија све струковне групе, намерно су их поделили су их међусобно.

Морају да се удруже малинари, оружари, Нишлије које се боре за свој аеродром и срушимо ову уличну банду, издајничку власт која је 5. октобра теротоистичким путем освојила власт и уз помоћ окупатора остала на власти до дана данашњег. Размере пљачке народа су неописиве, амерички економиста је рекао да од 5. октобра за десетак година у Србији украдено 50 милијарди долара! Наша, ал њихова гувернерка у годишњем извештају прошле године каже да су стране банке изнеле 9,7 милијарди евра профита из Србије. Да је тај профит домаћих банака остао у Србији замислите колико би то била јака привредна инекција за подстицај, за запошљавање наших људи. Не би 500.000 стручњака, младих људи напустило Србију тражећи посао по свету.

Ова улична банда стрепи од свог народа, знају да су им дани одбројани. Питање је дана када ће народ изаћи, догађаји који ће да уследе управо ја покушавам да спречим, а то је хаос и крвопролиће. Не мислим да ће полиција пуцати на нас него снајпери који су доведени да пуцају у народ, изазову кровпролиће као у Кијеву на Мајдану, то је исти сценарио био и послужиће им основ да уведу мировне трупе које су већ овде. Трупе НАТО пакта су већ у Србији запосле касарне, чекају позив ове уличне банде да наводни уведу ред.

Ја то желим да решим без капи пролоивене крви, без разбијених изглога и то се може на овај начин. Позивам полицију и војску да ухапсе Председника Србихје, Владу и генералштаб због издаје народа и државе. Да приведу све народне посланике и под принудом изгласају седам тачака дневног реда. И све последице које сам навео су решени за пола сата. То је наше право. Устав члан 105 то нам дозвољава, Закон о одбрани члан 9 дозвољава да ухапсимо Председника када наговештава издају и када је држава угрожена. Ми плаћамо полицију и војску и коначно морају да се пробуде и почну да раде у интересу народа у складу са Уставом.

Мора да се реагује када је угрожен Устав и територијална целовитост. Они то не чине, већ следе издајнике и уличну банду, не раде ништа, а од народа траже веће плате, станове и побољшање својих материјланих услова.

Такође, по Утсаву наше државе, ако је уопште држава, Председник Владе не може бити мандатар ако није учествовао на изборима и ако није изабран као народни посланик.

Транспаретн поред мене држи Душан Стојановић, мој велики пријатељ и учесник свих одржаних протесних литија због потапања манстира ваљевска Грачаница. Данас је дошао да ми да подршку, устао у 5 сати да би стигао на време на протест. Без слоге нема нама спасења, желео бих да се Србадија пробуди и зна какво време долази. Не можемо у окупираној и опљачканој Србији да имамо слободу и правду – поручио је између осталог Никола Алексић.