Прочитај ми чланак

АЛЕКСИЋ: Опозиција наставља са бојкотом, Гојковић обесмислила рад Скупштине

0

Потпредседник Народне странке и посланик у Скупштини Србије Мирослав Алексић изјавио је да ће део посланика опозиције наставити са бојкотом парламента све док се на функцији председнице налази Маја Гојковић, јер је она обесмислила његов рад.

Нису се стекли услови да се у парламенту ради, а особа која је деградирала и унизила тај дом је председница парламента Маја Гојковић, рекао је Алексић на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

Foto: NPS

О Кодексу понашања и предлогу новог Пословника о раду можемо разговарати само са другим председником парламента, нагласио је он.

Алексић је, пошто је данас последњи четвртак у месецу и министри на челу са премијерком Аном Брнабић ће одговарати на питања посланика, поставио у холу парламента десетак питања за које верује да ће му одговорити.

Он је затражио одговор надлежних органа да ли ће реаговати на текст „Омча за Србију“, у којој се најављује убиство једног од лидера опозиције, да ли ће надлежни органи саслушати Синишу Малог због навода КРИК да ли је његов рођени брат у вези са фирмом „Миленијум тим“ и да ли ће Влада Србије прихватити „румунски модел“ плата за лекаре.

Алексић је рекао и да је у среду био у Краљеву, у 13:30 сати на аеродрому „Морава“ који ради само средом од 12 до 14 сати, где сем службеника нема никога, нити једног путника или авиокомпаније.

Да ли је отварање тог аеродрома повезано са хотелом „Тонанти“ у Врњачкој бањи, чији је власник Дарко Ђуровић, син Дмитра Ђуровића који је повезан са министром Небојшом Стефановићем и његовим оцем Бранком, питао је Алексић.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!