Прочитај ми чланак

Алексић и Ђука у клинчу: Ко је крив за губитак Косова

0

Народни посланици Мирослав Алексић и Владимир Ђукановић ушли су у расправу на Твитеру. Алексић, потпредседник Народне странке реаговао је на Ђукановићеву објаву да је потребан мир по сваку цену, рекавши да напредњаци, пошто су сву власт предали на на северу Косова покушавају мирно да спроведу “Вучићеву мисију предаје Косова”.

Посланик СНС и члан Председништва владајуће партије Владимир Ђукановић објавио је да је неопходан мир за све народне на Балкану, а на његову објавио реаговао је Алексић.


“Пошто сте за ових 10 година ваше владавине предали сву власт и на северу Албанцима, а самим тим и територију, сад вам треба да још све то продје мирно како би Вучић успешно завршио своју мисију предаје Косова коју је неком обећао… Највећи преваранти у историји Србије”, написао је он.

Убрзо је уследио одговор посланика Ђукановића који је објавиоо Алексића описао као “глупост године”.

“Имамо кандидата за глупост године. Додуше, мало би и да ратује. Само што заборавља да му је лидер био министар спољних послова када су по Србе потписивани најгори споразуми. О упућеном питању ка МСП да не трошим речи. Углавном, албанска јавност данас Јеремића третира као свог”, написао је Ђукановић.

Алексић потом одговорио да странка којој припада Ђукановић поменуту тему спинује у сарадњи са “коалиционим партнерима”.


Расправа је, макар за сад, окончана одговором Владимира Ђукановића, који је навео да је “Јеремић на сва уста хвалио премијера Косова, Аљбина Куртија”