Прочитај ми чланак

Албански медији напали Милицу јер је ушла на Косово алтернативним путем… (ВИДЕО)

0

Након што су ме оптужили за провокацију, током моје посете Бундестагу, јер сам лидеру Алтернативе за Немачку поклонила мајицу "Нема предаје", албански медији сада ме тужакају због синоћњег догађаја, када смо преко шуме стигли у село Речица.

Пласирају жалбе и оптужбе о „илегалном уласку на Косово“. То им није довољно, него театрално објављују и мапу кретања, иако сам јавно и уживо преносила своје кретање и рекла „Да, ту сам“. Видела сам објављену малу кретања и потврђујем. После седам година крочила сам на тле Косова и Метохије. Била сам на својој земљи и бићу опет.

Посебно ми је занимљиво саопштење такозване косовске полиције односно Куртијеве параполиције која покушава да демантује моје тврдње да нема упада на територију Куршумлије, сече шума, пљачке српских кућа. Ове године је таквих упада било више него 1999. године.

Нема „илегалног упада на Космет“, како тврде албански медији, јер је то наша земља. Илегална је једино узурпација јужне српске покрајине. Али, ниједна окупација није трајала довека, Србија ће се вратити на Космет – поручује Милица Ђурђевић Стаменковски.