Прочитај ми чланак

АИДА напала МАРИНИКУ јер не учествује у Вучићевој фарси око мурала

0

НВО активисти вредно помажу Вучићевом режиму да гурне у споредни план доношење спорних закона о референдуму и промени Устава, тако што као највећи проблем у држави измишљају графите на зиду. Не само што од тога праве представу, већ су почели и да кидишу на представнике опозиције.

Након што је Мариника Тепић на Твитеру написала свој став о „перформансу“ који највише иде у прилог Вучићу: „Звездани, заставице, мурали… Звечке су подељене. Отварају вентиле побуне до избора, провоцирају, па угуше, тренирају дефетизам међу потенцијалним демонстрантима против изборне крадје коју спремају. Ситан вез сваког дана! Чувајмо снагу!“, одговорила јој је главна звезда Аида Ћоровић, која је по привођењу правила селфије са Вулиновим полицајцима, како је рекао Дамњан Кнежевић који је то видео јер је био приведен у исту станицу полиције непосредно пре ње пошто је ухапшен на Славији.

Осим Аиде, на мурал Ратку Младићу који годинама стоји на стамбеној згради баш сада је кидисао и Балша Божовић, кумче Мила Ђукановића и вереник колумнистикиње режимског таблоида „Курир“ Александре Јерков, дугогодишње посланице Чанкове и Тадићеве партије.

Аида Ћоровић је одбрусила Мариники Тепић на својој Фејсбук страници:

Foto:printscreen/facebook/aidacorovic

 

„Ја сам ономад отишла у Јагодину да је подржим. Она мени чак ни СМС није послала. Вели да замајавамо народ. Ни она, ни они изнад ње, не разумеју да је народ одавно замајан и све док се уверење да се ратни злочини исплате, а ратни злочинци славе, овде неће бити ни промене, ни бунта, а ни народа, у врло скоро време. И уместо да ову енергију коју смо подигли, они на неки начин искористе (не и да злоупотребе), одабрали су седење на две столице и хибернацију познату као “пола риба, пола дјевојка”. Јбг, свакога дана по један нови лакмус, сваког дана један или неколико пријатеља мање, али бар човек зна на чему је. Није лако, неке људе познајете, подржавате и волите много година, а онда мали боц у леђа покаже да сте залуд давали себе и своје емоције. И не, заиста нисам нити огорчена, нити љута, заправо, свеједно ми је, а ово качим само зато што не могу чудом да се начудим да ли заиста не разумеју где и како друштвена промена почиње или им је “деда Ратко” једнако срцу мио, као и онима на власти. У том случају, заиста смо на различитим странама цивилизацијског спектра, ја свој став, ево, 30 година, везано за рат на еx YУ просторима нисам променила. Антифашизам, пријатељице и пријатељи, јок празна обецања! И свако ко хоће мој глас, мораће јасно и гласно да се определи према злочинцима и убицама! Вама, ако можете да запушите носеве и затворите очи према геноциду, алал цуфте, ја не могу и нецу!!!“, написала је Аида.