АХМЕДИН: Не смеш да уведеш полицијски час! ВУЧИЋ: Скинући ти цинични осмех с лица

0

У Палати Србија одржан је састанак председника Србије Александра Вучића са представницима политичких странака, на коме се расправљало о одлагању избора раније заказаних за 26. април.

Састанку, који је протекао у конструктивном духу, у складу са актуелном ситуацијом, су присуствовали представници више политчких странака, али је на жалост овај скуп послужио представницима СДА Санџака Сулејмана Угљанина да поново провоцирају државне органе и вређају државу чији су грађани.

(Фото: Јутјуб)

Како занаје Курир, генерални секретар Угљанинове партије Ахмедин Шкријељ је председнику Вучићи рекао да „не сме да шаље војску и полицију у Санџак јер их тамо народ неће, и да не сме да уводи тамо полицијски час“.

Председник Србије му је на ове скандалозне захтеве одговорио да Војска Србије служи за чување објеката, и да је свуда на територији Србије са задатком да помогне свим грађанима, и Бошњацима једнако колико и Србима.

 

Шркријељ се међутим, како сазнајемо, сво време на ово цинично смејао и добацивао, да би му Вучић на крају запушио уста.

– Молим Вас и саветујем вам да не радите ниста против државних органа Србије. У противном, гарантујем Вам да ћу вам скинути тај цинични осмех с лица, поручио је Вучић Угљаниновом потрчку.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!