Прочитај ми чланак

AГЕНТ БИA ТВРДИ: Уместо да штитимо државу ми спроводимо операције против опозиције

0

У току је најгрубља злоупотреба и узурпирање државних ресурса од стране Српске напредне странке, сазнаје београдски лист Курир, од стране једног припадника БИА.

Aгент Безбедносно-информативне агенције (БИA) испричао је за овај београдски лист на који начин СНС, тешком злоупотребом, користи БИA и њене агенте да би се обрачунали са непослушним медијима и политичким противницима.

– Терају нас да пратимо и сликамо опозицију и новинаре. Лажирамо извештаје како би нам суд одобрио даље праћење, а затим слике и лажне приче шаљемо режимским медијима – открива за Курир агент БИA и додаје.

–  Гашић је упрегао буквално целу БИA да ради у корист СНС и Aлександра Вучића. Главни посао агената није заштита државе, већ праћење, шпијунирање и застрашивање оних који су против режима. Они који су дуго овде кажу да овако није било ни у време Слободана Милошевића – каже извор Курира.

А на који начин се БИA користи за обрачун с лидерима опозиције и новинарима независних медија од како је на челу страначки војник Братислав Гашић, о томе може се више прочитати на страницама недељног Курира.