Прочитај ми чланак

Абазовић: Са задовољством сам био на састанку под Острогом

0

Лидер коалиције "Црно на бијело" Дритан Абазовић поручио је данас да су и манастир и катедрала и џамија његова места и да је састанку под Острогом присуствовао са "великим заводољством".

“Био сам да разговарам са људима. Можда сте ви навикли да се договарате у Сплендиду, Хилтону и Рамади, да носите кесе једни другима или да будете поткупљени. Ја то нисам и никада нећу радити. Са људима на било ком месту за које сматрам да треба се обави неки разговор обавио сам. Немам било какве комплексе од било кога и било чега. Браним грађанску и европску Црну Гору и то ћу бранити убудуће. Мислим да је црногорски парламента био дотакао дно зато и нисмо били у њему. Ако буде овај парламента као у претходном сазиву ни ви немојте долазити, али сам сигуран да тако неће бити”, рекао је он данас.

Абазовић је додао да му је част и задовољство што ће лидер коалиције “Мир је наша нација” Алекса Бечић бити председник парламента, преносе Вијести.

У манастиру Острог јуче је одржан састанак митрополита црногорско-приморског Амфилохија и носилаца листа и политичких лидера досадашњих опозиционих партија.