Прочитај ми чланак

СРБИ СА КОСОВА: Вучићу ако Косово није део Србије, ни ти ниси наш председник!

0

Последњи председник Општине Штрпце по српском државном систему Звонко Михајловић је реаговао на данашњу Вучићеву изјаву да „неће лагати народ и рећи да је Косово део Србије“.

Изјава председника Србије да „Косово није цело наше, а није ни њихово“ по ко зна који пут потврђује моје сумње да је он данас највећи албански лобиста за „Независно Косово“. После ове озбиљно сумњам да је он уопште и Србин. Не бих да спекулишем око тога ко је његов биолошки отац, али чак и да је Анђелко онда је Александар дефинитивно изрод – оцењује Михајловић.

Оваква изјава по Србе на КиМ може да има фаталне последице, јер сви више људи нема више снаге да се бори за очување КиМ у саставу Србије и одлучује се да покупи своју породицу и оде негде у централној Србији или у иностранство – наглашава Звонко Михајловић.

Са друге стане ово је тако јак ветар у једра Албанцима да више неће презати ни од чега да нам отму јужну српску покрајину – наводи бивши градоначелник Штрпца.

Позвао би све моје суграђане да јавно кажемо да Александар Вучић није наш преседник, баш као што није и Хашим Тачи. Мени су они потпуно исти – заључује Михајловић.