Прочитај ми чланак

ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ И ТОМИСЛАВ КРЕСОВИЋ, о ситуацији у Србији, Црној Гори, о рату у Сирији ВИДЕО

0

kresovic petrovic  ekstemi

На новосадској телевизији Мост у емисији Екстреми коју традиционално води Бојан Панаотовић, задржала се као једна од ретких емисија на нашим просторима дебате два саговорника о најактуелнијим друштвеним и политичким темама.

Поред тога у последњем делу ових једноипосатних емисија, следи директно укључивање гледалаца који постављају питања гостима.

Тема емисије Екстреми у којој су гостовали др Драган Петровић и Томислав Кресовић је била састављена од сета питања везано за унутрашњу политичку и друштвену ситуацију у Србији, потом анализа кризе у Црној Гори, као и разматрање аспеката ратних збивања у Сирији, где је Русија директно војно интервенисала у борби против исламских фанатика, паралелно са (индиректним) уплитањем више других великих сила – од САД, преко Турске, Ирана, Кине…

Емисија је нарочито добила на полемичком карактеру у делу који се односио на кризу у Црној Гори, а супротстављена мишљења су била изражена и када је у питању унутрашња политичка сцена у Србији.

Извор: TVMost Novi Sad; СРБИН.ИНФО

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!