Прочитај ми чланак

Глобално заГЕЈавање

0

Представници Двери су на управо одржаној прес-конференицији затражили од нових власти да направе прекид са политиком бившег режима који је у Србији успоставио геј-поредак.

Као и претходних година, Двери ће покренути одлучну кампању против одржавања геј параде. Овога пута, организартори из ЛГБТ табора дрско провоцирају све вернике својим захтевом да „заузму град на 8 дана, од 31.септембра до 6.октобра ове године, и то под слоганом Љубав-Вера-Нада под којим би изводили своје манифестације, како би на крају организовали и шетњу градом“.

Књига коју су Двери објавиле, Глобално заГЕЈавање, штиво је које износи аргументоване истине о томе колико је деловање ЛГБТ организације прожето тоталитарном и деструктивном идеологијом, колико има лажи у тврдњама да је наука доказала да хомосексуалност није поремећај, колико су идеолози хомосексуализма у САД и ЕУ истовремно и промотери педофилије… Све то озбиљно указује да се наше друштво мора одсудно и одлучно супротставити овим организацијама и њиховом деловању.

Проблем у Србији је што је министар просвете Жарко Обрадовић отворени геј-лобиста, што је министар здравља Славица Ђукић –Дејановић сарадник ЛГБТ организација, што је Невена Петрушић као државни службеник организовала прогон професора универзитета који су износили своје лично мишљење против идеологије хомосексуализма. То говори о томе да је претходни режим у Србији успоставио геј-поредак. Двери од актуелних власти траже да се овакав поредак хитно размонтира тако што ће геј-лобисти бити смењени са позиција на којима користе државну силу како би радили против природних породица и породичног система вредности.

Двери ће учинити све да се ове године не догоди геј-парада, али се на томе неће зауставити. Зато Двери захтевају и да се обустави и забрани промоција хомосексуалности малолетницима и да се смене министри који су геј-лобисти. У том смислу, предстоји низ уличних акција и притисак на институције система да и ове године одустану од препуштања Београда ЛГБТ парадерима.

Посебна је одговорност на премијеру и министру полиције Дачићу, у чијој странци делује озбиљан геј-лоби.

Подсећамо, ултиматум ЕУ да се геј-парада пошто-пото одржи 2010, јавно je потврдио и сам Ивица Дачић, рекавши да нико у Србији није хтео да се геј-парада одржи, али да су због притисака из ЕУ и Америке, то ипак урадили.

Да ли ће Ивица Дачић и ове године бити слуга ЕУ и САД и дозволити одржавање геј-параде?

Да ли ће нова влада Р. Србије задржати свој послушнички однос према ЕУ и САД, као што је то био случај са Тадићевом владом, и по питању геј параде и по питању признања такозване независне државе Косово, остаје да се види.

Реакција српског народа, као и других грађана Србије, биће врло јасна и одлучна. Посебно ако се узме у обзир да је јавни морал уставом загарантован, и да се дефинише као већинско мишљење грађана.

Двери очекују од садашње власти да размонтира геј-поредак у Србији. У супротном, нова власт биће једнака претходном режиму и против ње ћемо се борити као што смо то чинили свих ових година. 

На прес конференицији у име Двери говорили су Бранимир Нешић, Слободан Јанковић и Владан Глишић.

 

( Двери )